Cămine particulare
marathi
Îngrijire persoane vârstnice, Îngrijire bolnavi, Infirmiere, Personal ingrijire la domiciliu
Free capacity : Yes

Residential care home

Abos Care Camin de batrani in Bucuresti Sector 2

ID: 8

Compania romano-olandeza AbosCare este liderul serviciilor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi.

Despre

Compania AbosCare a fost creata la inceputul anului 2010 printr-un parteneriat romano-olandez, avand la baza un mare entuziasm dar si valori etice si profesionale menite a dovedi clientilor nostri seriozitatea, dedicatia si profesionalismul cu care lucram.
Valorile etice si profesionale care sunt la baza activitatii noastre sunt:

 • servicii de calitate prin pregatirea profesionala, implicarea personala, dorinta de a face bine si dedicatia asistentelor noastre
 • compasiune, amabilitate si intelegere fata de clientii nostri si fata de colegi
 • posibilitatea pentru personalul nostru de a se imbunatati in mod continuu si de a ramane motivat
 • sinceritate si integritate in orice situatie

AbosCare - Garantia Calitatii
Valoarea in plus pe care AbosCare o aduce fata de celelalte solutii de ingrijire batrani la domiciliu existente in Romania este prin urmare calitatea serviciilor noastre de ingrijire. Aceasta continua mentinere si imbunatatire a calitatii serviciilor noastre este posibila prin faptul ca personalul care ofera ingrijirea la domiciliu este angajat de AbosCare, atent selectat in timpul angajarii, motivat pentru a ramane angajat la noi, instruit de noi pentru a avea clienti multumiti. Bineinteles, pentru a putea oferi cele mai bune indicatii personalului dar si pentru a ne asigura de calitatea ingrijirii oferite de asistentele noastre, ne asiguram ca suntem informati in mod permanent de felul in care ele isi desfasoara activitatea la domiciliu clientului.
Modul nostru de lucru
Avand la baza eficienta si capacitatea de planificare tipic olandeze, AbosCare lucreaza conform unor pasi clari si unui plan de ingrijire bine pus la punct dar in acelasi timp pregatit pentru orice situatie. Inca de la primele convorbiri si mai ales in urma primei intalniri cu clientul, noi reusim sa intelegem situatia unica a persoanei care are nevoie de ingrijire si sa sugeram cea mai buna modalitate prin care va putem oferi ajutorul nostru.

Servicii

Servicii de ingrijire batrani la domiciliu
AbosCare are o vasta experienta in acordarea serviciillor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi. Serviciile oferite de noi sunt in functie de nevoile specifice ale persoanei care are nevoie de ajutor. Incepand de la primul contact telefonic sau prin email si mai ales in prima intalnire de discutii la sediul firmei sau la domiciliu persoanei care are nevoie de ajutor, vom identifica si evalua impreuna aceste necesitati de ingrijire.
Tarifele difera in functie de numarul de ore, de numarul de zile, de starea pacientului si de tipul de colaborare pe care doriti sa il avem: ingrijire oferita de catre o angajata a firmei noastre sau putem asigura intermedierea pentru angajarea directa de catre client a unei asistente.
Oferim pachete standard de servicii ingrijire batrani la domiciliu cu preturi incepand de la 120 Euro pe luna. Daca pachetele standard de servicii de ingrijire nu corespund cu exactitate nevoile voastre, va rugam sa ne contactati pentru a gasi o solutie impreuna si pentru ca AbosCare sa va poata oferi un program de ingrijire potrivit 100%.
Ce presupun serviciile de ingrijire batrani la domiciliu?
Serviciile oferite de AbosCare acopera un spectru larg de de activitati, incepand de la cele mai simple dar si complexe: ajutor in activitatile de zi cu zi, spre exemplu menaj, curatenie, gatit, efectuarea cumparaturilor, plata facturilor, activitati de recreere dar si sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

De ce ingrijire batrani la domiciliu?

Aproape in toate situatiile familia prefera servicii de ingrijire la domiciliu a persoanelor in varsta, oferite in mediul confortabil si sigur de acasa. Este cea mai preferata forma de ingrijire si inafara de asta este si cea mai convenabila ca pret. Sunt o multitudine de motive pentru cresterea cererii pentru serviciile oferite de noi, printre care:

 • Ingrijirea este oferita acasa. Acasa e locul unde sunt amintirile frumoase si calde si unde batranii se simt in siguranta, e mediul cunoscut si apreciat de-a lungul anilor.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor imbunatateste calitatea vietii acestora si a familiei. Atunci cand preocuparea legata de toate aspectele ingrijirii este in cea mai mare masura a noastra, familia si batranii au timp si energie pentru activitati cu adevarat placute si importante, care cresc calitatea vietii de zi cu zi.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor mentine familia unita. Familia e poate ce mai importanta pentru fiecare dintre noi. Atunci cand dificultatile generate de imprejurarile inaintarii in varsta sunt preluate de noi, ramane loc si timp pentru exprimarea sentimentelor de bine si apreciere care mentin armonia in familie.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor permite libertate maxima persoanei ingrijite. Spitalele si caminele de batrani ofera un program mai riguros si controlat, pe cand ingrijirea acasa a batranilor ofera posibilitatea de a desfasura activitatile dupa propriile obiceiuri.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este ingrijire personala. Ingrijirea la domiciliu a batranilor este individuala si pe masura nevoilor specifice ale clientului.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor reduce stresul. Spre deosebire de spitale sau alte forme de ingrijire sau asistenta care ridica nivelul de stres, ingrijirea la domiciliu a batranilor are de cele mai multe ori un efect de relaxare, pentru ca altcineva va prelua partile dificile.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este una dintre cele mai eficiente forme de ingrijire. Exista un nivel foarte mare de satisfactie relativ la aceasta forma de ingrijire. Multi dintre clientii nostri opteaza pentru cresterea numarului de ore de ingrijire datorita experientei pozitive pe care o au cu pachetul de ore initial. Deasemenea multi dintre clientii nostri vin prin recomandari de la alti clienti.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este o forma de ingrijire cu costuri relativ reduse. Deoarece ingrijirea este oferita acasa, pacientul nu plateste pentru cazare si masa in alta parte, ca de exemplu la o casa de batrani.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este acordata de oameni deosebiti. Asistentele noastre sunt persoane atent selectionate, calificate si cu experienta, dar mai ales au calitatile umane necesare pentru a oferi aceasta ingrijire batranilor nu doar ca o profesie, dar cu afectiune, empatie si atentie la nevoile si starea personala a pacientului.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor favorizeaza independeta acestora. Nimanui nu-i place sa fie dependent de altcineva sau sa se simta neajutorat. Datorita ajutorului nostru, batranii pot continua sa funtioneze cat se poate de normal in viata de zi cu zi.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor poate preveni sau amana internarea intr-un camin de batrani. Putini dintre batrani prefera sa locuiesca intr-un camin de batrani si regurg la aceasta solutie doar in cazul in care caminul de batrani este singurl loc unde pot primi ingrijirea si asistenta medicala de care au nevoie.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor favorizeaza refacerea si vindecarea. Este bine cunoscut faptul ca pacientii se vindeca mai rapid acasa dupa ce sanatatea le-a fost afectata.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este o forma preferata de ingrijire chiar si pentru pacientii in stare terminala. Pacientii in stare terminala prefera sa isi petreaca ultimele luni sau zile in mediul de acasa

Documents

13601505462113.pdf
Download
0

Cím

Details
15

Cím

Reviews

0 review

Be the first reviewer of this provider!

Legújabb hírbejegyzés címe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ad dolorem doloribus error est et fugit incidunt inventore ipsam ipsum nam nisi nulla officiis praesentium provident quaerat repudiandae sapiente, sit totam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aperiam aspernatur eligendi esse harum iste magni maxime molestiae porro quidem recusandae! Accusamus asperiores atque beatae ea, eaque impedit neque provident saepe!

Ab corporis distinctio doloribus dolorum ea facilis id ipsum iste, necessitatibus nobis non nulla omnis quas, qui quia rem repellat, rerum similique vel voluptates. Ab ipsam quidem quisquam unde voluptate.

Accusantium ad adipisci aliquid aperiam dignissimos dolorum, est eum facere hic, id inventore magni numquam quaerat quam quasi quidem quo rerum sequi totam vitae voluptate voluptates voluptatum! Neque, quae, ratione!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Alias at autem blanditiis culpa dolorem doloribus earum eligendi, expedita explicabo ipsum maxime nesciunt nihil perspiciatis, quisquam repellendus temporibus voluptates? Necessitatibus, reiciendis?

#Cím

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aperiam aspernatur eligendi esse harum iste magni maxime molestiae porro quidem recusandae! Accusamus asperiores atque beatae ea, eaque impedit neque provident saepe!

Ab corporis distinctio doloribus dolorum ea facilis id ipsum iste, necessitatibus nobis non nulla omnis quas, qui quia rem repellat, rerum similique vel voluptates. Ab ipsam quidem quisquam unde voluptate.

Accusantium ad adipisci aliquid aperiam dignissimos dolorum, est eum facere hic, id inventore magni numquam quaerat quam quasi quidem quo rerum sequi totam vitae voluptate voluptates voluptatum! Neque, quae, ratione!

Offers for you